Kutahya Deprem

Can ve mal kaybı yok KÜTAHYA - Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybının olmadığını belirtti. Son dakika deprem haberi Kütahyadan geldi.


Haberler Panosundaki Pin

Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 şiddetindeki deprem saat 1404de meydana geldi.

Kutahya deprem. AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 31 Ağustos 2021 Salı 1716. Öğleden sonra saat 1404 sıralarında Kütahya merkezli bir deprem korku ve paniğe neden oldu.

Kütahyanın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde Aydınlar ve çevresindeki köylerdeki binalarda çatlaklar oluşurken ana depremin ardından en büyüğü 32 şiddetinde 30 artçı deprem daha. Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahyada deprem meydana geldi AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 39. Ana şoktan saat 1459a kadar geçen zamanda büyüklükleri 1 ile 25 arasında değişen 16 artçı deprem kaydedildi.

Günün son dakika deprem haber Kütahya ilinden geldi. AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Veriler 10 Dakikada Bir Güncellenmektedir.

Saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem. Kütahyada şiddetli deprem. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde şiddetinde deprem meydana geldi.

Kütahya da saat 1404te bir deprem. Son dakika haberine göre Kütahyada öğle saatlerinde bir deprem meydana geldi. Rapora göre yerin 1207 kilometre derininde meydana gelen depremin en yakın yerleşim birimi olan Kütahya ilinin Altıntaş ilçesine bağlı Osmaniye köyüne uzaklığı 123 kilometre olarak ölçüldü.

Kütahyanın Gediz ilçesinde deprem oldu. AFAD saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Haber merkezine göre Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404 sularında 50 büyüklüğünde bir deprem oldu. Vali Çelikten deprem sonrası açıklama Kütahya Valisi Ali Çelik. Kütahyada 50 büyüklüğünde deprem.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 0600 sularında meydana gelen depremin derinliği 701 kilometre enlemi 390295 ve boylamı 296541 olarak ölçüldü. AFAD depremin büyüklüğünü 50 olarak açıkladı.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen Eskişehir ve Afyonkarahisarda da hissedilen ve korku yaratan 50 büyüklüğündeki deprem anında yaşananlar kamer. Kütahya Deprem Kütahya İlinde Gerçekleşen Son Deprem 19 Temmuz 2021 Tarihinde 1509 Saatinde 12 Şiddetinde Meydana Gelmiştir. AFAD saat 0600da meydana ve merkez üssü Gediz ilçesi olan depremin büyüklüğünü 38 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli.

AFADın son dakika açıklamasına göre saat 0600 sularında merkez üssü KUTAHYA GEDIZ olan 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 şiddetindeki deprem saat 1404de meydana geldi. AFAD Kütahyada saat 0600da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu.

Deprem birçok ilden hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken Afyonkarahisar ve Eskişehirde de hissedildi. Kütahyada sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi.

Deprem sonrasında vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken Afyonkarahisar ve Eskişehirde de hissedildi. Afyon Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildi.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 30 Haziran 2021 091929. 2011 Simav depremi veya Kütahya depremi 19 Mayıs 2011 günü TSİ 2315te Türkiyenin Kütahya iline bağlı Simav ilçesi merkez üssünde 59 M w büyüklüğünde gerçekleşen ve İstanbul Kocaeli Sakarya Ankara Çanakkale Bilecik Bursa Balıkesir Yalova Afyonkarahisar Isparta Eskişehir Uşak İzmir Manisa ve Edirne de de hissedilen tektonik deprem.

KUTAHYA ilinin GEDIZ ilçesinde 38 şiddetinde deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak.


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Sn Alim Isik Sozum Sizedir Home Fashion Mimari Betonarme


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


Son Dakika Ege De Deprem Kutahya Doruk Gazetesi Deprem 2020 Bina Istanbul Gecmis Olsun


Tarihtebgn Panosundaki Pin


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Atina Yunanistan Haber


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


Image From Http Www Exploreristanbul Com Image B All Cities Turkey Map Gif Trabzon Canakkale Kutahya


Kutahya Simav Depremi Egitim


Oguz Topoglu 28 Mart 1970 Kutahya Gediz Depremi Fotograflari Ha Fotograf Tarih Marti Ni


Kutahya Galeri


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Guncel Panosundaki Pin

Subscribe to receive free email updates: