Kütahya'da Deprem

Merkez üssü Altıntaş ilçesi olan deprem çevre illerde de hissedildi. özgürses - Kütahyada hissedilir derecede deprem HABERİN TAMAMINI İZLEYİNİZ.


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma

If playback doesnt begin shortly try restarting your device.

Kütahya'da deprem. Kütahyada korkutan deprem 5le salladı. Kütahyanın Simav ilçesinde dün gece yerel saatle 2315te 59 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kütahyada deprem meydana geldi AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti. KÜTAHYADA DEPREM BEKLENİYOR MU. Depremin derinliği 716 kilometre olarak açıklandı.

Kütahya Simavda 48 ve 47 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Mustafa Erdik depremin bölgede şiddetli hissedildiğini belirterek 200 civarında binada hasar bekliyoruz. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi yakınları olan 5 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre.

AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. Uzaklıkta Simav ilçesine yakın yaşandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün ölçümlerine göre saat 1310da.

AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kütahya bu sabah saat 0728 sıralarında yaşanan orta şiddetli depremle güne başladı. Kütahyanın Dumlupınar ilçesinde Richter ölçeğine göre saat 1001de 31 büyüklüğünde deprem meydana geldiMerkez üssü Dumlupınar ilçesi Yüylük köyü olan 31.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Altıntaş ilçesi Gecek köyü yakınların olarak saptadığı deprem saat 1404te meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof.

AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kütahyada saat 1404te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Kütahyada korkutan deprem.

Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti. KÜTAHYADA DEPREM BEKLENİYOR MU. Deprem Kütahya merkezine 77 km.

AFAD Kütahyada sabah saatlerinde merkez üssü Gediz ilçesi olan bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Kütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen deprem Manisanın Demirci ilçesinde de tüm şiddetini gösterdi. Deprem anı bir çok iş yeri market ve mobese tarafın.

Kütahya Simavda deprem 19 mayıs 2011 tarihinde gece saat 2315te meydana gelen deprem kısa bir süre önce siyanür barajındaki çökmeyle sarsılan Kütahyayı vurdu. 49 Kandilli Rasathanesinin verilerine göre saat 1404te Kütahya Aydınlarda 49 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin.

Yerin 716 kilometre derinliğinde olan deprem Altıntaş ilçesinin yanı sıra kent merkezi. Kütahyada saat 1404te çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Kütahyanın Simav ilçesinde büyüklüğü 59 olan depremin bu bölgede 1970de meydana gelen 72 büyüklüğündeki depremden sonra ikinci büyüklükte bir deprem olduğu öğrenildi.

19 Mayıs 2011 günü Türkiye saati ile 2315te merkez üssü Türkiyenin Kütahya İline bağlı Simav. Kütahyada 59 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD saat 0600da Kütahya nın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Saat 2317 sularında merkez üssü Kütahya Simav olan 59 büyüklüğünde deprem meydana geldiKütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen 59 büyüklüğündeki deprem. Depremde 2 kişi hayatını kaybederken biri ağır 79 kişinin.


Depremde Hasar Goren 30 Metrelik Minare Is Makineleriyle Yikildi Camiler Istinat Duvari


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Van Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Haber Hayat Ikiz


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Atina Yunanistan Haber


Haber Sitesi Adli Kullanicinin Haberbox Panosundaki Pin Baskanlar Marmaris Haber


Asayis Haberleri Panosundaki Pin


Turkhaber Tv 2021 Tv Faaliyetler Kanal


Samsun Da Pitbull Dehseti Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Pitbull Kopek Fotograf


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Guncel Panosundaki Pin


Virusten Olen Kisi Et Aracinda Tasindi Guncel Haberler Gelin


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Haberler Panosundaki Pin


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


Bigudili Anne Blogger Yalniz Anne Olmak Babasiz Cocuk Buyutmek Anne Olmak Anne Ebeveyn Olmak

Subscribe to receive free email updates: